Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Lepo pozdravljeni, dijakinje in dijaki!

Veseli smo, da se jutri, v sredo, 1. septembra 2021, ko se bo začelo novo šolsko leto, znova – z nekaterimi pa prvič – srečamo v šoli in sicer ob 8. uri:

  • dijakinje in dijaki vseh 1. letnikov se boste zbrali na šolskem dvorišču, kjer boste spoznali nove sošolke, sošolce in razrednike;
  • dijakinje in dijaki višjih letnikov se boste zbrali v matičnih učilnicah, seznam matičnih učilnic bo izobešen na vhodnih vratih.

Obvezno je razkuževanje rok pred vstopom v šolo in uporaba maske.

Pouk bomo izvajali po modelu B, kar pomeni, da bo pouk potekal v matičnih učilnicah. O pravilih za preprečevanje bolezni Covid -19 vas bodo seznanili razredniki.

Prve tri ure boste skupaj z razredniki urejali vse potrebno za uspešen začetek šolskega leta, nato pa bomo nadaljevali s poukom po urniku. Glede na takšen razpored dneva pričakujemo, da boste imeli s seboj pisalo in beležko.

Garderob zaradi preprečevanja bolezni Covid-19 še ne bomo uporabljali.

Malica bo na voljo po urniku za vse dijake, ki ste že oddali vlogo za šolsko prehrano, od 2. 9. 2021. Ostali pa prijavo oddajte čim prej v tajništvo šole.

Knjižničarka pa bo organizirala tudi prevzem knjig iz učbeniškega sklada, zato imejte s seboj potrdilo o vplačani izposojevalnini (plačana položnica).

Tisti, ki že imate urejen dostop do eAsistenta (eA), boste bolj podrobna navodila in protokole prejeli tudi prek komunikacije v eA.

Želimo vam, da prijetno izkoristite zadnji dan dolgega vročega poletja, da boste pozitivno energijo usmerili v uspešno šolsko delo.

                                                                                             

Ravnateljica:
  Mojca Tomažin

                                                                                             

(Skupno 309 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost