Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Spoštovani,

obveščamo vas, da je od 15. septembra 2021 v veljavi Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-cov-2, ki je objavljen v Uradnem listu RS, Št. 146/21 (https://www.uradni-list.si/_pdf/2021/Ur/u2021146.pdf) V skladu z odlokom je potrebno ob vstopu v šolo podpisati izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT. Ob podpisu izjave je potrebno pokazati eno od dokazil iz zgoraj omenjenega odloka in se na zahtevo izkazati z veljavnim osebnim dokumentom s fotografijo (zaradi preverjanja istovetnosti).

Prosimo, da (le res nujne) obiske šole opravite izključno med 8. in 14. uro.

Zunanji obiskovalci, ki so vnaprej dogovorjeni za sestanek ali opravek, se z izpolnjeno izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT (izjava je na voljo pri vhodu v šolo ob razkužilnem sredstvu) in nameščeno masko oglasijo pri dežurnih dijakih pri vhodu v šolo. 

Zaposleni, s katerim je obiskovalec dogovorjen, naj obiskovalca čaka pri vhodu – če ga slučajno ne, gre zaposlenega iskat dežurni dijak. Ta zaposleni tudi preveri, ali je PCT pogoj za vstop v šolo izpolnjen in ugotovitev vnese v izjavo. Izjavo naknadno odda v tajništvu šole, kjer se hrani 3 mesece.

Hvala za razumevanje.


Mojca Tomažin, ravnateljica

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost