Skoči na glavno vsebino
07 49 92 550 info@sicbrezice.si
Select Page

Letošnje šolsko leto je zaradi pandemije potekalo precej drugače kot prejšnja. Kljub spomladanskemu učenju na daljavo smo bili uspešni in skupaj dosegli zastavljene cilje. Na Ekonomski in trgovski šoli Brežice smo se previdno zbrali, da so tretji letniki programa trgovec uspešno opravili zaključni izpit in smo jim lahko svečano podelili spričevala.

Zaključni izpit je potekal med 8. in 10. junijem, opravljalo ga je 20 dijakov. Dosegli so 95-odstotni uspeh, Lejla Ćatić in Anita Zalokar pa sta dosegli vse točke in prejeli spričevalo s pohvalo. Podelitev spričeval je potekala 16. 6. 2020 v šolski telovadnici, ki omogoča spoštovanje vseh ukrepov, ki jih predvidevajo pristojni organi za javno zdravje. Za kulturni program je poskrbela mentorica Alenka P. Kranjec z dijaki nižjih letnikov.

Slika 1: Lejla Ćatić in Anita Zalokar z razredničarko Katarino Kukovičič Unetič

Za uvod je Manca Mihelin odpela himno. Larisa Kovačič je povezovala celotno prireditev in z izbranimi besedami nagovorila prisotne dijake in dijakinje, njihove starše in profesorje. Sledil je lep pozdravni govor ravnateljice dr. Mojce Tomažin, ki je skupaj z razredničarko oddelka 3. At Katarino Kukovičič Unetič čestitala vsem dobitnikom spričeval. Po predstavitvi rezultatov tajnice šolske komisije za zaključni izpit Katje Bogovič sta za glasbeni vložek poskrbela Marko Vogrin s svojo harmoniko in Manca Mihelin s petjem. Dragi naši dijaki in dijakinje, naj vam znanje, izkušnje in prijateljstva na široko odprejo vrata do življenjskega uspeha in sreče.

Za ETrŠ: Metka Galič
Foto: Metka Galič

 

(Skupno 535 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost